telepA Gomvill Kft 1996 szeptember elsején, egyéni vállalkozásból alakult, azzal a céllal, hogy Mezőkövesden, az egyre nagyobb mértékben jelentkező erősáramú kivitelezésekre irányuló igényt kielégítse.

Mára cégünk a régió egyik legismertebb és legnagyobb vállalkozásává fejlődött, villamossági kivitelezés és az ezzel kapcsolatos eszközök forgalmazásában.

A Gomvill Kft. tevékenységi körébe tartozik:

Főbb megbízóink közé tartoznak áramszolgáltatók, Polgármesteri Hivatalok, különböző cégek, de legalább ilyen mértékben magánszemélyek is.

kapcsolo1990-ben megnyitottuk villamossági szaküzletünket, villamossági cikkek igen széles választékával. Kínálatunkban szakemberek és magánszemélyek is egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő, magas minőségű termékeket.

Az egyre több kivitelezési munka nagyobb feladat elé állította a Gomvill Kft.-t, így az alkalmazottak létszáma is ennek megfelelően alakult. Dolgozóink átlag létszáma 28 fő, szakmai felkészültségüket folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk. Ezen továbbképzések, és a gépparkunk folyamatos bővítése is garantálja a megrendelt munkák kifogástalan elvégzését. 1999.-től folyamatosan foglalkozunk szakmunkás tanulók gyakorlati képzésével. Évente 5-6 fő oktatását végezzük.

A 2001-es évben a cégünknél bevezettük az ISO Minőségbiztosítási rendszert. Megrendelt munkálatainkat jelenleg is ennek megfelelően végezzük.

Tanúsítványaink:

Célunk a megrendelőink és vásárlóink számának folyamatos bővítése és legmagasabb szinten történő kiszolgálása, igényeik kielégítése, melyre a magas szinten képzett munkatársaink és a sokéves tapasztalat a garancia. Szeretnénk ügyfeleinkkel olyan szoros üzleti kapcsolatot kialakítani, amely mindkét fél hosszú távú megelégedésére szolgál.